[one_half] Denne blog omhandler et forløb med en kunde tilbage i 2013 op imod hans anden tur på scenen.
Efter et 6 måneders samarbejde med Anders Rosendal, er det blevet tid til et interview. Anders stillede op i Athletic Fitness for anden gang, og havde brug for hjælp til at blive større, stærkere og forbedre hans præstation i roning.

I 2012 vejede Anders 82 kilo på scenen, gik ikke videre til finalen, og sluttede sidst af alle i rodisciplinen. I 2013 efter et 6-måneders forløb med ekstremt hårdt arbejde skulle Anders igen på scenen. Denne gang gik han videre til finalen og opnåede en samlet 5. plads, med en kropsvægt på 89 kg. Trods den store vægtforøgelse blev han alligevel stærkere i både chinups & dips, og PR fra træningerne endte med at være 29 deadhang wide grip pullups og 34 dips, hvor det før havde været henholdsvis 21 og 24.
[/one_half] [one_half_last] De første fire måneder

De første 4 måneder
[/one_half_last]

Hvad har forskellen været fra at træne selv til at træne med Rasmus Thorø?
Helt kort – Trænings niveauet blev et HELT andet!
Først og fremmest er det fedt at få et træningsprogram som er lavet specielt til en selv, hvor jeg før hen var vant til at hente programmer ned fra nettet så som GVT. Det at programmet er lavet kun til mig har også gjort at jeg er blevet presset til det yderste. Ikke mindst fordi jeg tror Rasmus havde høje forventninger. Jeg har altid troet jeg trænede så hårdt som jeg kunne, men jeg tog fejl. Forskellen er nok, at Rasmus formår at konstruere en træning som gør at jeg har fået det maksimale ud af hvert eneste træningspas. Jeg tror ikke jeg havde opnået samme resultater på så kort tid alene.
[one_half] Et par uger ude

Et par uger ude
[/one_half] [one_half_last] Hvordan ser din kost ud off-season kontra når du er på diæt?
Diæt lyder så negativt og jeg tror, hvis jeg skal sammenligne mig med andre atleter, så har jeg aldrig været på diæt. Har de sidste par år spist meget clean som har gjort jeg stort set har kunne spise ad libitum. Min kost består af kød, æg, fisk, grøntsager, nødder og bær og sådan er det hele året rundt. Jeg tæller ikke kalorier som jeg ved andre gør og jeg tager nok lidt let på alt det med kosten så længe jeg holder mig inde for den ovenstående liste af mad. Skal vægten gå op spiser jeg mere skal den ned spiser jeg mindre. Forskellen i år har dog været at jeg indtog store mængder fedt i min off-season, fordi jeg syntes jeg var for lille i forhold til sidst jeg var på senen.De sidste fjorten dage før DM spiste jeg ikke andet end magert kød og grøntsager, men jeg talte stadig ikke kalorier og fik mindst 1,5 kg kød om dagen samt alle de grøntsager jeg kunne spise. Fik carbs i hver shake efter træning og havde en ”carb-load-dag” en gang om ugen hvor den stod på ris og søde kartofler og det fortsatte indtil få uger før konkurrencen. Så føler ikke rigtig jeg har været på diæt.
[/one_half_last] [one_half]Hvordan var din vej til scenen anderledes i år sammenlignet med sidste år?
Hvis man ikke tæller den hårde træning med som jeg gennemgik flere gange om dagen så har det været meget mere behageligt i år fordi – jeg kan ikke huske de sidste tre måneder op til DM 2012, da jeg selv stod alene op mod konkurrencen. Hvilket resulterede i at jeg fjernede alle kulhydrater (grøntsager undtaget) og alt fedt. Et godt råd – lad være med det. Min hjerne virkede ikke de tre måneder, jeg mistede en del muskelmasse og det påvirkede min kæreste, venner og familie på en negativ måde.
Sådan har det heldigvis ikke været i år! Som allerede nævnt har der ikke været de store ændringer i kosten hvilket har gjort at jeg har, kunnet fungere ”normalt” stort set helt ind til jeg skulle på scenen.
[/one_half] [one_half_last] Et par uger ude

Et par uger ude