PERSONLIG TRÆNING CASES

Rasmus Thorø - Din personlig træner

Mads

Mads havde et 12-ugers personlig træningsforløb med fokus på at komme igang med at træne samtidig med at blive smertefri omkring kravebenet, der tidligere har været brækket. Det lykkedes: ingen smertestillende under forløbet, som er den længste strækning uden smertestillende medicin siden uheldet.

Rasmus Thorø

Læs mere her

Rikke Kvindebjerg

Rikke startede hos mig efter en længere skadesperiode, og endte med at sætte flere PRs, tabe sig og nedsætte sine smerter markant. Se her hvad hun selv skrev.

”PR 3 stk Pullups 💪 Når man bliver overrasket over sin egen styrke 🙈
Der er virkelig sket en udvikling fra jeg startede hos @coachthor (Rasmus Thorø)
i efteråret og så til nu. Ikke mindst har jeg fået min styrke tilbage, mine smerter er halveret og jeg har ikke pådraget mig skader siden januar. 👊
For bare et år siden fik jeg hold i skulderen når jeg lavede pulldown eller bare det at jeg skulle samle noget op fra gulvet var nok. Jeg havde konstante smerter i skulder, nakke og baghoved.
I dag kan jeg både lave chinups i barren og i ringene – både almindelige og med falsegrip og nu der også 3 stk Pullups i bagagen 👌 Jeg dødløfter, squatter og laver pushups uden problemer eller smerter trods flere behandlere har frarådet mig øvelserne grundet mine symptomer. Ingen af dem så på helheden eller troede på min oplevelse. Det er først da jeg starter ved Rasmus at jeg oplever en der tror på sammenhængen mellem min tandregulering/kæbe problematik og mine smerter/skader og arbejder derud fra.
Det har været meget op og ned men der er sket store fremskridt og det er hele tiden med at huske mig selv på hvad jeg kommer fra. Så nu der ikke længere noget der holder mig fra at komme på Crossfit holdene 🙈 Første intro hold er taget 😌”

Rasmus Thorø

Amalie Lyster

Amalie har siden starten af 2018 kørt hele vejen fra Frederikshavn til Aalborg en gang om ugen for personlig træning.
På trods af et klinisk dokumenteret stofskifteproblem er det stadig lykkedes hende at smide intet mindre end 18kg, og blive meget stærkere samtidig. Rigtig flot arbejde Amalie.

Rasmus Thorø

Personlig Træning

Trine Thomsen

Jeg har løbet i mange år, og det er blevet til rigtig mange km i løbeskoene. Jeg har dog længe savnet at være stærkere: At kunne løfte tunge ting i hverdagen, og så drømte jeg også om en lidt mere muskuløs krop. Jeg har mange gange selv gået i gang med styrketræning, men hver gang blev det droppet, fordi jeg kedede mig, og resultaterne udeblev.

Forløbet med Rasmus startede med et møde, hvor forventninger blev afstemt. Mit mål om at blive stærkere blev omsat i målet om at kunne lave 1 chin-up og 1 armbøjning på gulvet. Måske beskedne mål for nogen, men for mig virkede det meget ambitiøst, eftersom jeg ikke engang kunne hænge i en barre i mere end 3 sekunder, før jeg måtte give slip.

Rasmus startede med at skære halvdelen af mit løb væk. Samtidig skulle jeg spise flere proteiner fremfor kulhydrater, som havde været mit hidtidige (løbe)brændstof. Jeg trænede med Rasmus 3 x 1 time om ugen i 10 uger. Hurtigt mærkede jeg fremgang. Der skulle mere og mere vægt på, for at jeg blev udfordret, og forbedringerne har sammen med Rasmus’ instruktioner holdt mig til ilden. Og i den 9. uge skete det så: Wupti: 1 chin-up! Jeg er stolt og har aldrig følt mig stærkere 🙂

Samtidig løber jeg hurtigere end nogensinde, og har sideløbende med styrketræningen sat den ene personlige rekord efter den anden i løb. Så den ekstra styrke har også forbedret konditionen

De 10 uger har givet mere balance i min træning, og udover styrken har den også givet flere synlige muskler, hvilket jeg bestemt ikke er ked af.

Rasmus er en dygtig personlig træner med meget viden inden for sit felt. Samtidig er han en behagelig person, og derfor er jeg meget tilfreds med både forløbet og resultaterne af træningen.

Rasmus Thorø

Tobias Magnussen

Tobias kontaktede mig for at komme i form, men endte med at få meget mere end dette. Før vores forløb havde Tobias 5-20 sygedage om måneden pga. basilaris type migræne, og ifølge ham selv havde han været syg hver dag hvis ikke det var for medicin. Dette skyldtes at han som 10-årig blev opereret i hjernen. Efter vores forløb smed Tobias alt sin medicin, blev 100% rask og endte med at genoptage et studie på SDU, hvor han også blev ansat som underviser for nye studerende. I starten af vores forløb kunne Tobias ikke holde balance til et simpelt split squat eller front squat, hvor han nu både kan stå på hovedet og squatte tunge kilo.

Rasmus Thorø

Læs mere her

Christiane

Christiane kontaktede mig for at bestå optagelsesprøven til Falcks fysiske tests. Dengang kunne hun ikke tage en armbøjning og da slet ikke en armhævning. Efter et længere forløb med personlig træning klarede Christiane hele optagelsesprøven med løb og bronzecirkler.

Rasmus Thorø

Læs mere her

Eddi

Eddi er opereret i knæet to gange og havde problemer med at komme tilbage til at spille fodbold. Hver gang han forsøgte at komme tilbage døjede han med gentagende fibersprængninger i baglåret og smerter i knæet. Det lykkedes efter et genoptræningsforløb at få ham tilbage på fodboldbanen, og han vedligeholder nu styrken imens han stadig spiller fodbold. Se video nedenfor og læs mere om Eddis forløb her. Eddi er sidenhen fortsat med medlemsskab og personlig træning i Thorøs Gym i Aalborg.

Rasmus Thorø

Læs mere her

Magnus

Magnus havde problemer med ryggen som også gav stråling ned i benet. Magnus havde gået til fysioterapeut, kiropraktor og fået akupunktur, men ryggen var stadig ikke god nok til tricking. Efter 3 måneders genoptræning fik vi ham ikke blot i stand til at lave tricking, men han startede sit comeback ud med et nyt skill – en triple-cork, som den første i Danmark. (Han klarede sig også efterfølgende i finalen i tv-programmet Danmark har talent, med sit team True Tricks)

Rasmus Thorø

Jens A

Jens fik for 3 år siden en knæskade, og har været igennem i hans egne ord “alt hvad det offentlige kunne tilbyde”, herunder flere fysioterapeuter og kiropraktor. Intet af dette havde hjulpet nævneværdigt, og Jens kunne ikke dyrke sport, træne eller belaste knæet. Nu efter små 2 måneder er Jens smertefri igen og kan i hans egne ord “løbe efter bussen uden at få ondt”. Han er også godt igang med at squatte med belastning, som ses på videoen.

Rasmus Thorø

Martin

Martin havde flækket sin menisk under fodboldtræning og døjede med ømhed og låsninger i knæet. Martin var blevet tilbudt en operation som eneste løsning, af en af Danmarks førende kirurger. Efter et 12-ugers personligt træningsforløb blev Martin smertefri og kan nu spille fodbold og ikke mindst arbejde igen uden gener. På videoen ses 50kg front squat, som var en del af genoptræningen.

Rasmus Thorø

Martin Kvist

Martin Kvist havde problemer med både skuldre og ryg, hvilket forhindrede ham i at træne ordentlig akrobatik. Han endte med at blive bundhakket, squatte tæt på 2x kropsvægt og få skuldrene og ryggen i orden til at lave akrobatik, som han nu underviser i, i hele Europa (verden?!).

Rasmus Thorø

Christian Cook

Jeg har haft den store fornøjelse af at have haft personlig træning med Rasmus i omkring 3 år nu, hvor jeg har haft fokus på træning og kost. Rasmus er en meget kompetent træner, og han har altid fokus på en og ens behov. Rasmus er altid smilende og glad, og han formår at presse en, så man faktisk godt kan blive lidt sur.

Mit formål med en personlig træner var at forbedre mit løb op til et maraton, og skal da love for det lykkedes – det blev et konge løb. Nu løber jeg ikke helt så meget mere, så nu laver jeg mere styrketræning. For at holde min krop vedlige.

Jeg er i dag blevet “afhængig” af det, det er mit lille pusterum i en meget travl hverdag og som kok/hotel ejer, er det nok det bedste jeg kan gøre for mig selv. Jeg er blevet meget stærkere mere smidig, som hjælper mig i min hverdag, da vi indenfor min branche nogle gange tager nogle dumme lange vagter, og trælse arbejdes stillinger.

Jeg kan kun give Rasmus mine bedste anbefalinger til alle i Aalborg og omegn. Så hvis du ønsker en personlig træner, gør det. Det er virkelig godt givet ud, hvis du vil præstere bedre på job, i træningscenter eller ude på løbebanen.

Rasmus Thorø


Jeanette

Jeg forventede at få hjælp til at få min vægt ned på minimum 70 kilo og helst 68 gennem 3-4 gange træning om ugen og kostomlægning. Jeg vejer nu omkring 67 kilo og kan tydeligt se at min muskelmasse er øget, så jeg har tabt 7-8 kilo på de 12 uger. Jeg spiser langt mere end før vores forløb, så jeg er begyndt at være sulten og mindre træt.

Jeg har fået konstateret slidgigt i begge knæ og har fra tyverne haft svært ved at gå i knæ uden store smerter. Jeg har i lange perioder spist stærkt smertestillende piller og haft problemer med at overstrække mine knæ og vride i knæleddene. Jeg troede ALDRIG jeg ville kunne komme til at squatte … det kunne jeg ikke engang gøre i tyverne da jeg bodybuildede.

Mine knæ har det langt bedre og jeg er langt mere i kontrol med knæene og smertefri end jeg har være de sidste 25 år.

Rasmus Thorø

Læs mere her

Anders Rosendal

Med Rasmus’ træningsprogrammer er jeg kommet i bedre form end nogensinde, og er blevet stærkere end nogensinde. I stedet for selv at hente træningsprogrammer fra nettet, så som GVT, har jeg nu følt at programmet er blevet tilpasset præcis mine behov. Jeg troede også førhen at jeg trænede så hårdt som jeg kunne, men med Rasmus’ hjælp er træningen blevet meget hårdere og mere effektiv. Forskellen er nok, at Rasmus formår at konstruere en træning som gør at jeg har fået det maksimale ud af hvert eneste træningspas. Jeg tror ikke jeg havde opnået samme resultater på så kort tid alene. Anders er sidenhen blevet personlig træner i Thorøs Gym i Aalborg.

Rasmus Thorø

Læs mere her
Tilmeld dig her